Protetica

Protetică dentară presupune refacerea funcțiilor aparatului  dentomaxilar cu scopul de a restabili echilibrul funcțional, estetic și psihic al pacienților care se adresează medicului stomatolog.
Există trei tipuri de proteze dentare, în raport cu dintîi restanți în cavitatea orală:
Protezele dentare fixe, care sunt agregate în mod intim la țesuturile dentare, fiind cimentate pentru perioade lungi de timp.
Protezele dentare mobilizabile, care sunt menținute pe câmpul protetic prin ancorare sau utilizarea unor sisteme special de culisare
Protezele mobile, care stau pe câmpul protetic datorită fenomenului de succiune, adeziune, tonicitate musculară și retentivitate anatomică.

 Protezele dentare fixe, o alternativă eficientă!

Protezele dentare fixe sunt, la rândul lor, de două categorii:
proteze unidentare, care refac fizionomia și funcția unui singur dinte
și
proteze parțiale fixe care restabilesc integritatea morfologică și funcțională a unei arcade sau unei porțiuni de arcadă dentară, atunci când avem de-a face cu pierderea unuia sau a mai multor dinți.

     Coroanele protetice fixe care se realizează la cabinetul Happy dent acoperă toate situațiile clinice, cu un accent deosebit pe aspectul estetic și funcțional. Lucrăm cu o gama variată de materiale și tehnici actuale, inclusiv: coroane metalo-ceramice Vită și Ivoclar, coroane metalo-ceramice pe implant, precum și coroane ceramice pe Zirconiu și coroane ceramice Zirconiu pe implant dentar.
Protezele fixe se realizează într-o succesiune de etape clinice și tehnice care se desfășoară în cabinetul stomatologic și în laboratorul de tehnică dentară. Pentru că etapă de amprentare este esențială în realizarea unei lucrări protetice reușite, în dotarea clinicii Smile se află cele mai performanțe echipamente de mixare a materialelor de amprenta: Pentamix produs de 3M ESPE AG și Modulmix manufacturat de compania Zhermack. Cu ajutorul acestor tehnologii se realizează o amprentare ideală pentru viitoarele lucrări protetice.
Nivelul profesional și experiență clinică a medicilor stomatologi din cadrul clinicii de medicină dentară Happy Dent, în strânsă legătură cu experiență tehnologică și manualitatea tehnicienilor laboratoarelor de tehnică dentară colaboratoare, conduc la alegerea și finalizarea celor mai bune soluții de tratament protetic pentru că dumnevoastră să puteți zâmbi din nou.

 

Programări  Stomatologie

tel: +4 0762 262 722
+4 0752 790 482
Str.Mihail Kogălniceanu
Bl.02, Ap.25, parter
office@mereutamedica.ro