Profilaxie

La Cabinetul de Medicină Dentară Happy Dent se pune un accent deosebit pe profilaxia dentară pentru că această este cea mai importantă metodă de prevenire a bolilor stomatologice. Profilaxia constă în manopere de identificare și îndepărtare a substanțelor nocive (placă, tartru și resturi alimentare) de pe suprafață dentară, prin intermediul aparaturii moderne pentru detartraj.

Fiecare unitate dentară al cabinetului Happy Dent are în dotare două astfel de aparate:
detartror ultrasonic cu led – utilizat pentru îndepărtarea prin intermediul vibrațiilor ultrarapide a substanțelor aderențe de suprafață dinților

Air Flow – dispozitiv care folosește aerul sub presiune pentru a proiecta apă care conține particule fine de bicarbonat de sodiu asupra suprafeței dinților, îndepărtând astfel tartrul.

Metodele de profilaxie dentară puse în practică în cadrul cabinetului Happy Dent includ fluorizările topice locale, sigilări ale șanțurilor și fosetelor, precum și periajul profesional. Pentru că metodele de profilaxie dentară să fie eficiente, se impune o repetare riguroasă a acestora. Cu cât pacientul revine mai des, cu atât sănătatea să dentară crește, ceea ce presupune și mai puține proceduri complicate și dureroase pe viitor.

Programări  Stomatologie

tel: +4 0762 262 722
+4 0752 790 482
Str.Mihail Kogălniceanu
Bl.02, Ap.25, parter
office@mereutamedica.ro