Estetică

       Din ce în ce mai multe persoane își doresc un zâmbet perfect, dinți albi și strălucitori, asemenea vedetelor de cinema. Inovația tehnologică recentă permite acum acest lucru. Prin urmare, perfectarea tehnicilor de albire a dinților a devenit o preocupare frecvența a echipei de medici din cabinetul Happy Dent. Aici se folosesc cele mai noi soluții profesionale pentru albirea dinților, cum ar fi celebra ZOOM Advanced Power.
Această metodă permite obținerea în medie de până la 8 nuanțe de albire în cadrul unei singure ședințe, în mai puțîn de o ora. Principiul de acțiune al tehnologiei de albire cu lampa Zoom se bazează pe activarea gelului de albire de către lampa și constă în eliberarea ionilor de peroxid de hidrogen care atacă structura pigmentelor prezente pe suprafață dentară, întreg procesul având loc la nivelul smalțului și a dentinei, fără însă a afecta in vreun fel structura acestora.

Cum procedăm?

       Procesul de albire debutează cu izolarea țesuturilor gingivale, a mucoasei bucale și a buzelor și continuă cu aplicarea gelului de albire pe suprafețele dinților și expunerea la lumina lămpii. Pentru a maximiza rezultatul obținut la sfârșitul tratamentului de albire, este contraindicat, timp de câteva zile, consumul alimentelor cu un conținut ridicat de coloranți, cum ar fi ceai, vin roșu, cafea și fumatul. Nu se recomandă tratamentului de albire dentară dacă sunt prezente leziuni carioase, defecte ale smalțului sau dentinei, precum și hipersensibilitate dentară la factori externi.
Recomandare: În unele cazuri, după procesul de albire dentară, poate apărea o sensibilitate a dinților de scurtă durata, 24 – 36 de ore, după intervenția medicului. Folosirea pastelor de dinți cu un conținut ridicat de bicarbonat de sodiu ajută la menținerea cât mai îndelungată a unui rezultat excelent obținut în urmă unui tratament de albire dentară.

Un dinte, mai multe fețe!

        Fatetarea reprezintă o componentă majoră a Esteticii dentare. Fațetele dentare sunt piese subțiri, care au formă dintelui și se atașează de partea frontală a acestuia cu ajutorul unui ciment special.
Folosirea acestora este indicată în cazul anomaliilor dentare de culoare, formă și poziție și anume: discromii dentare, pigmentări medicamentoase, obturatii învechite, fluoroze, fisuri și fracturi dentare, înghesuiri și spațieri dentare. Există două tipuri de fațete dentare: compozite sau ceramice. Acestea din urmă sunt mai estetice deoarece,  datorită transluciditățîi materialului, fațetele ceramice creează un aspect de naturalețe a dintelui și sunt mai rezistente în timp că urmare a stabilității chimice ridicate.
Dacă doriți să aveți un zâmbet strălucitor, Clinică Smile este cea mai bună soluite. Albirea dinților este un deziderat căruia medicii clinicii Happy Dent îi răspund cu profesionalism și seriozitate.

Programări  Stomatologie

tel: +4 0762 262 722
+4 0752 790 482
Str.Mihail Kogălniceanu
Bl.02, Ap.25, parter
office@mereutamedica.ro