ACASA STOMATOLOGIE GINECOLOGIE RADIOLOGIE DENTARĂ CONTACT

Siteul oficial al firmei SC Medica SRL, Roman, jud.Neamț, România. Happy Dent -cabinet stomatologic,  Cabinet Ginecologie-Dr.Mereuță Vasile, Radiologie Dentară

Dr. Gurgu Diana Andreea

Dr. Mereuță Denis

Profilaxie Endodonție Protetică Estetică Implantologie Chirurgie Ortodonție Radiologie dentară

Str.Mihail Kogălniceanu Bl.02, Ap.25, parter

office@mereutamedica.ro

+40 333 101 595 - fix

+40 745 188 673 - mobil

+40 755 301 777 - mobil

      Cabinetul stomatologic HappyDent din Roman oferă servicii de asistență medicală stomatologică și urgențe stomatologice de înaltă profesionalitate și calitate. Suntem un grup de medici tineri și competenți, aflat oricând la dispoziția dumneavoastră.   

Stomatologia Happy Dent Roman

    Intr-o atmosfera calda si primitoare va asiguram un inalt nivel de eficienta, confort operator si igiena maxima si va rezolvam urgentele stomatologice . Detinem aparatura si materiale moderne specifice tuturor tipurilor de manevre personalizate medicinei dentare cat si pentru urgente stomatologice. Echipa este formata din medici tineri si competenti oricand pregatiti pentru orice tip de urgente stomatologice avand ca deziderat salvarea sanatati dintilor dumneavoastra.


Un singur lucru ne bucura mai mult decat sa avem pacienti multumiti: sa avem pacienti multumiti ce au incredere in noi! Vino la HappyDent cu orice tip de urgente stomatologice si cu siguranta iti vom castiga increderea!

Stomatologie

Happy Dent

ROMAN