ACASA STOMATOLOGIE GINECOLOGIE RADIOLOGIE DENTARĂ CONTACT

Siteul oficial al firmei SC Medica SRL, Roman, jud.Neamț, România. Happy Dent -cabinet stomatologic,  Cabinet Ginecologie-Dr.Mereuță Vasile, Radiologie Dentară

Endodonție Protetică Estetică Implantologie Chirurgie Ortodonție Radiologie dentară Programări - Stomatologie

Str.Mihail Kogălniceanu Bl.02, Ap.25, parter

office@mereutamedica.ro

+40 333 101 595 - fix

+40 745 188 673 - mobil

+40 755 301 777 - mobil

      La Cabinetul de Medicina Dentara Happy Dent se pune un accent deosebit pe profilaxia dentară pentru ca aceasta este cea mai importanta metoda de prevenire a bolilor stomatologice. Profilaxia constă în manopere de identificare si indepartare a substantelor nocive (placa, tartru si resturi alimentare) de pe suprafata dentara, prin intermediul aparaturii moderne pentru detartraj.

Profilaxie

- Fiecare unitate dentară al cabinetului Happy Dent are in dotare doua astfel de aparate:

detartror ultrasonic cu led - utilizat pentru indepartarea prin intermediul vibratiilor ultrarapide a substantelor aderente de suprafata dintilor

    - Air Flow – dispozitiv care foloseste aerul sub presiune pentru a proiecta apa care contine particule fine de bicarbonat de sodiu asupra suprafetei dintilor, indepartand astfel tartrul.

     Metodele de profilaxie dentara puse in practica in cadrul cabinetului Happy Dent includ fluorizarile topice locale, sigilari ale santurilor si fosetelor, precum si periajul profesional. Pentru ca metodele de profilaxie dentara sa fie eficiente, se impune o repetare riguroasa a acestora. Cu cat pacientul revine mai des, cu atat sanatatea sa dentara creste, ceea ce presupune si mai putine proceduri complicate si dureroase pe viitor.

ROMAN

Happy Dent