ACASA STOMATOLOGIE GINECOLOGIE RADIOLOGIE DENTARĂ CONTACT

Siteul oficial al firmei SC Medica SRL, Roman, jud.Neamț, România. Happy Dent -cabinet stomatologic,  Cabinet Ginecologie-Dr.Mereuță Vasile, Radiologie Dentară

Dr. Mereuță Vasile

   Nu aşteptaţi să apară probleme de sănătate pentru a discuta cu doctorul ginecolog.

   Fiecare femeie trebuie să meargă de cel puţin două ori pe an la un control ginecologic pentru a depista din timp potenţialele afecţiuni de care suferă.

   Fie că te-ai decis să rămâi însărcinată în următoarele luni, sau ai simptome ale unei boli şi nu ştii despre ce e vorba, un control la medicul specialist este mai mult decât recomandat! Învinge-ţi teama de halatele albe şi profită de experienţa specialiştilor noştri.

ROMAN

Ginecologie

Programări - Ginecologie

Pietonal Ștefan cel Mare, Bl.10 ,parter

office@mereutamedica.ro

+40 745 614 353 - mobil

    La cabinetul ginecologic Mereuță veţi avea parte de o experienţă de excepţie din toate punctele de vedere: servicii medicale oferite într-un mediu cu igiena perfectă şi confort maxim, personal cu o bogată experienţă în domeniu, tehnologii şi aparatură de ultimă oră. În personalul nostru veţi găsi consilieri alături de care veţi putea lua cele mai bune decizii.


    Veţi primi îndrumare nu doar pentru ameliorarea afecţiunilor existente, ci şi pentru a le preveni, pe viitor, pentru menţinerea unei stări de sănătate perfecte.


    Serviciile noastre de obstetrică-ginecologie cuprind:

consultaţii ginecologice;

ecografie mamară;

ecografie transvaginală;

colposcopie;

diagnosticul şi tratamentul sterilităţii;

contracepţie;

depistarea precoce a cancerului genital;

depistarea şi supravegherea sarcinii.