ACASA STOMATOLOGIE GINECOLOGIE RADIOLOGIE DENTARĂ CONTACT

Siteul oficial al firmei SC Medica SRL, Roman, jud.Neamț, România. Happy Dent -cabinet stomatologic,  Cabinet Ginecologie-Dr.Mereuță Vasile, Radiologie Dentară

     Din ce in ce mai multe persoane isi doresc un zambet perfect, dinti albi si stralucitori, asemenea vedetelor de cinema. Inovatia tehnologica recenta permite acum acest lucru. Prin urmare, perfectarea tehnicilor de albire a dintilor a devenit o preocupare frecventa a echipei de medici din cabinetul Happy Dent. Aici se folosesc cele mai noi solutii profesionale pentru albirea dintilor, cum ar fi celebra ZOOM ®Advanced Power.

Estetica

     Aceasta metoda permite obtinerea in medie de pana la 8 nuante de albire in cadrul unei singure sedinte, in mai putin de o ora. Principiul de actiune al tehnologiei de albire cu lampa Zoom se bazeaza pe activarea gelului de albire de catre lampa si consta in eliberarea ionilor de peroxid de hidrogen care ataca structura pigmentelor prezente pe suprafata dentara, intreg procesul avand loc la nivelul smaltului si a dentinei, fara insa a afecta in vreun fel structura acestora.

   Cum procedam?

     Procesul de albire debuteaza cu izolarea tesuturilor gingivale, a mucoasei bucale si a buzelor si continua cu aplicarea gelului de albire pe suprafetele dintilor si expunerea la lumina lampii. Pentru a maximiza rezultatul obtinut la sfarsitul tratamentului de albire, este contraindicat, timp de cateva zile, consumul alimentelor cu un continut ridicat de coloranti, cum ar fi ceai, vin rosu, cafea si fumatul. Nu se recomanda tratamentului de albire dentara daca sunt prezente leziuni carioase, defecte ale smaltului sau dentinei, precum si hipersensibilitate dentara la factori externi.

     Recomandare: In unele cazuri, dupa procesul de albire dentara, poate aparea o sensibilitate a dintilor de scurta durata, 24 – 36 de ore, dupa interventia medicului. Folosirea pastelor de dinti cu un continut ridicat de bicarbonat de sodiu ajuta la mentinerea cat mai indelungata a unui rezultat excelent obtinut in urma unui tratament de albire dentara.

  Un dinte, mai multe fete!

     Fatetarea reprezinta o componenta majora a Esteticii dentare. Fatetele dentare sunt piese subtiri, care au forma dintelui si se ataseaza de partea frontala a acestuia cu ajutorul unui ciment special.

     Folosirea acestora este indicata in cazul anomaliilor dentare de culoare, forma si pozitie si anume: discromii dentare, pigmentari medicamentoase, obturatii invechite, fluoroze, fisuri si fracturi dentare, inghesuiri si spatieri dentare. Exista doua tipuri de fatete dentare: compozite sau ceramice. Acestea din urma sunt mai estetice deoarece,  datorita transluciditatii materialului, fatetele ceramice creeaza un aspect de naturalete a dintelui si sunt mai rezistente in timp ca urmare a stabilitatii chimice ridicate.

     Daca doriti sa aveti un zambet stralucitor, Clinica Smile este cea mai buna soluite. Albirea dintilor este un deziderat caruia medicii clinicii Smile ii raspund cu profesionalism si seriozitate.

Profilaxie Endodonție Protetică
Implantologie Chirurgie Ortodonție Radiologie dentară

ROMAN

Happy Dent

Programări - Stomatologie

Str.Mihail Kogălniceanu Bl.02, Ap.25, parter

office@mereutamedica.ro

+40 333 101 595 - fix

+40 745 188 673 - mobil

+40 755 301 777 - mobil